m2

geluidsinstallatie nodig voor met halfvasten ? huur nu een rcf set van 2 x 4000 watt incl aggregaat........zijn nog enkele sets beschikbaar !  heeft U nog een dj nodig voor het halfvasten bal ? boek dan nu walter willems met zijn disco latino drive in show! (klant heeft helaas moeten annuleren ivm sluiting zaak!)

 

Heeft U binnenkort een presentatie in een zaal waarbij U projectie nodig heeft ? dan kunt U bij Latino Sound & Light Service een beamer met scherm huren incl laptop en met alle benodigde bekabeling , vraag naar de mogelijkheden en scherpe prijzen !

 

Met trots willen wij mededelen dat wij in het bezit zijn van een aantal nieuwe geluids systhemen oa Sound Project en Rcf , dit zijn toch wel de toon aangevende merken die hun naam al meer dan waar hebben gemaakt , deze sets kunnen dan ook worden ingezet voor grotere gelegenheden waarbij het geluid superieur word weer gegeven.

 

 

Of het nu gaat om een examenfuif , bruiloft , verjaardags feest etc , ook voor complete geluids installaties met backline voor bands en artiesten ....

 

Disco Latino Sound & Light Service is de ideale  partner voor al Uw feesten en partijen .

Examenfuif vieren maar geen geluid of licht installatie ??? geen probleem ! bel ons voor zeer aantrekkelijke prijzen !!!

 

 

 

 

Login

U kunt een account aanvragen op webmaster @discolatino.nl You can request an account on: webmaster@discolatino.nl

Facebook & Twitter

facebook
 
twitter
Ga naar boven