m2

 

 

Draaien doe je niet voor jezelf maar voor het publiek

Het bovenstaande motto staat altijd centraal bij Disco Latino, wij zorgen voor een
sfeervolle opbouw gedurende het gehele evenement, hierbij staat het aanvoelen
van het publiek centraal. Naast het muzikale geheel wordt er veel aandacht
geschonken aan de invulling op het gebied van licht en geluid.

 

Festiviteiten:

Disco Latino heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het verzorgen van allerlei festiviteiten, denk hierbij aan Bruiloften , 25 jarige huwelijksfeesten , Verjaardagen , Tentfeesten , Bedrijfsfeesten maar ook in de muzikale ondersteuning van Artiesten en Voorprogramma’s van bekende artiesten en bands (kijk bij pa service) Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden tijdens een inleidend gesprek en zullen al U wensen bespreken zodat alles tot in de puntjes geregeld zal zijn.

 

Geschiedenis:

De voorgeschiedenis van Disco Latino begint al in de jaren 80 wanneer DJ Walter Willems draaide in verschillende Cafe’s oa : Hotel Willems , Cafe Modern , Cafe de Keizer etc .
Door jaren op vaste plaatsen te mogen hebben gedraaid besloot DJ Walter Willems een eigen Drive in-Show op te richten en wel onder de naam Disco Latino Sound & Light Service en dit achteraf gezien met veel succes.
 
Door jarenlange ervaring en het enthousiasme van Walter Willems zorgen ervoor dat Disco Latino Sound & Light Service vandaag de dag nog steeds de juiste partner is voor al U Feesten en Partijen .

 

 

 

 

 

 

Login

U kunt een account aanvragen op webmaster @discolatino.nl You can request an account on: webmaster@discolatino.nl

Facebook & Twitter

facebook
 
twitter
Ga naar boven